Τρόποι παραλαβής

Tα προϊόντα αποστέλλονται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας courier (BIZ) και τα έξοδα αποστολής έχουν ως εξής:

– 2.99€ για αποστολές δεμάτων αξίας μικρότερης των 60€ (ισχύει για Αττική και υπόλοιπη Ελλάδα).
– Δωρεάν για αποστολές δεμάτων αξίας μεγαλύτερης των 60€ (ισχύει για Αττική και υπόλοιπη Ελλάδα).
– (Κύπρος) Για παραγγελίες άνω των 60€ δωρεάν μεταφορικά. Για αγορές κάτω των 60€ η χρέωση είναι 10€.
– Για Παραγγελίες προς Ιταλία και Ισπανία η χρέωση είναι 19.99€
Παράδοση σε Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής BOX NOW!

Για να μην περιμένεις αιώνια το δέμα σου, σε περιμένει αυτό στο επιλεγμένο BOX NOW Locker!

Ένας καινοτόμος και φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος παράδοσης παραγγελιών από τα e-shops στους πελάτες!​

Παράλαβε ό,τι ώρα και να είναι από τα 24ωρα BOX NOW Lockers!

2€ για αποστολές δεμάτων αξίας μικρότερης των 60€ (ισχύει για Αττική και υπόλοιπη Ελλάδα).

Δωρεάν για αποστολές δεμάτων αξίας μεγαλύτερης των 60€ (ισχύει για Αττική και υπόλοιπη Ελλάδα). Πως δουλεύει:

  1. Επίλεξε την BOX NOW σαν μέθοδο αποστολής στο check out
  2. Επίλεξε το BOX NOW Locker που σε βολεύει: κοντά στο σπίτι σου ή στην δουλειά σου
  3. Θα λάβεις μήνυμα με το PIN που ανοίγει την BOX NOW θυρίδα σου. Πληκτρολόγησε το στην οθόνη του Locker και πάρε το δέμα σου!

Τόσο απλά!

Το δέμα σου παραμένει στην θυρίδα για 48 ώρες. Μπορείς να παρατείνεις την περίοδο παραλαβής για + 24Ω εδώ: www.boxnow.gr ή καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο στο (+30) 6937178000 ή στέλνοντας email στο care@boxnow.gr​.

Αποστολές γίνονται Ελλάδα & Κύπρο και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης (σε εργάσιμες ημέρες) είναι 1 έως 5 για αποστολές εντός Αττικής, 1 έως 5 για περιοχές εκτός Αττικής, 1 έως 5 για νησιωτικούς προορισμούς και 1 έως 5 για δυσπρόσιτες περιοχές.

Για αποστολές στη Κύπρο ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 10 έως 15 εργάσιμες μέρες.

Παραλαβή από το κατάστημα: Στην περίπτωση αυτή, θα λάβετε τηλεφωνική κλήση όταν είναι έτοιμη η παραγγελία σας, ώστε να περάσετε από το κατάστημα μας να την παραλάβετε εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερολογιακών ημερών και να πληρώσετε στο κατάστημα (εξαιρούνται τα προϊόντα outlet και last pieces). Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία ακυρώνεται.

Τρόποι πληρωμής

1. Αντικαταβολή.
Tα προϊόντα έρχονται μέσω courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής.
Η αντικαταβολή έχει πάγιο κόστος 2.99€.

2. Πιστωτική κάρτα
Το ηλεκτρονικό κατάστημα princeoliver.com δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro και Diners. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από συστήματα online ασφαλείας (SSL) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και CVV).

Για λόγους ασφαλείας των συναλλαγών, σε περίπτωση που έχετε πληρώσει με κάρτα, η εταιρεία courier κατά τη στιγμή της πρώτης παράδοσης θα σας ζητήσει υπογεγραμμένη φωτοτυπία της ταυτότητάς σας (2 όψεις). Εάν η παραλαβή γίνει από τρίτο πρόσωπο, μη νόμιμο κάτοχο της κάρτας, θα πρέπει να τον έχετε εξουσιοδοτήσει (ΚΕΠ ή Αστυνομικό τμήμα) με θεωρημένο το γνήσιο υπογραφής για την παραλαβή.

 

Υπολογισμός μεγεθών

Στο e-shop της Prince Oliver προσπαθούμε με κάθε τρόπο να δώσουμε όσες δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα ενδύματά μας για να μπορέσει ο χρήστης να διαλέξει αυτό που του ταιριάζει. Σε αυτή την κατεύθυνση δημιουργήσαμε έναν πίνακα αντιστοιχιών στο οποίο αφού βρείτε ποιο προϊόν σάς ενδιαφέρει με μερικές απλές μετρήσεις του σωματότυπού σας, αντιστοιχίζετε το μέγεθος που σας ταιριάζει.

Αλλαγές – Επιστροφές προϊόντων

1. Εφόσον επιθυμείτε την αλλαγή του προϊόντος και αντικατάστασή του με άλλο ή άλλα μέχρι του ύψους του τιμήματος ή με πρόσθετο τίμημα, αυτή πρέπει να γίνει εντός 30 ημερών, είτε στα διαθέσιμα καταστήματα (όλα εκτός από Κύπρο), είτε μέσω αποστολής με courier (η πρώτη αλλαγή γίνεται δωρεάν μέσω BIZ βάζοντας Χρέωση Παραλήπτη. Για κάθε επιπλέον αλλαγή το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη).

Στείλτε το δέμα στην παρακάτω διεύθυνση:
Δάφνης 2, Κηφισιά,
Αττική, 14564
Ελλάδα

Για αλλαγή ή αντικατάσταση του προϊόντος από Kύπρο, Ιταλία ή Ισπανία η χρεώση επιβαρύνει τον πελάτη με όποια μεταφορική επιθυμεί.

Για να προχωρήσει η αλλαγή του προϊόντος, θα στείλετε email στο returns@princeoliver.com με τον αριθμό αποστολής του πακέτου επιστροφής, καθώς και τους νέους κωδικούς προϊόντων που θέλετε να παραλάβετε.

2. Επιστροφή χρημάτων γίνεται ΜΟΝΟ σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό και αφού περάσει ποιοτικό έλεγχο. Σε περίπτωση επιστροφής και για να είναι έγκυρη αυτή, πρέπει να μας επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς αποστέλλοντάς το μέσω courier (η επιστροφή γίνεται μέσω BIZ με μία επιβάρυνση 3.99€ στον πελάτη). Ο πελάτης σε αυτή την περίπτωση μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε επιστροφή του αντιτίμου ή έκδοση πιστωτικού κουπονιού για μελλοντικές αγορές (στην δεύτερη περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει πιστωτικό κουπόνι η επιστροφή γίνεται με χρέωση παραλήπτη)

3. Σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί και πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που παρελήφθη

4. Το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κοκ.)

5. Στα προωθούμενα προϊόντα που περιλαμβάνονται στην προσφορά Grand Offer δεν γίνονται αλλαγές / επιστροφές.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της Prince Oliver.

Όροι και προϋποθέσεις χρήσης

Η Prince Oliver διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η Prince Oliver αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

Η ιστοσελίδα αυτή είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της Prince Oliver. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την Prince Oliver, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Prince Oliver και προστατεύεται κατά τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, του Ευρωπαϊκού Δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Prince Oliver ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Prince Oliver ή και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της Prince Oliver ή και του www.princeoliver.com ή και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή τους στις ιστοσελίδες www.princeoliver.com δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Η Prince Oliver ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητάς τους.

Η Prince Oliver ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Prince Oliver δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η Prince Oliver ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή και υπηρεσίες ή και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.princeoliver.com αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα της Prince Oliver για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Ασφάλεια

Η Prince Oliver αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της Prince Oliver επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψής του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειάς του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίησή μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της Prince Oliver δεν ευθύνεται για τη χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα γιαι τη δημιουργία password.

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων:

Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)
Η πρόσβαση στα συστήματα της Prince Oliver (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/χρήστες, απαγορεύοντας παράλληλα την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

Κρυπτογράφηση
Το σύστημα της Prince Oliver αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσής σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της Prince Oliver σας αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.

Σε όποιο σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες κλπ.) υπάρχει κρυπτογράφηση SSL 128-bit.

Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κατά την παραγγελία και εφόσον ο χρήστης/πελάτης έχει συνδεθεί με το username και το προσωπικό του κωδικό στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Prince Oliver, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματα της Prince Oliver κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128bits. Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser σας τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 128 bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα.

Απόρρητο Συναλλαγών
Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη/μέλος στη Prince Oliver είναι εμπιστευτικές και η Prince Oliver έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

Η Prince Oliver δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Στην περίπτωση που η Prince Oliver χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.

Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και τη διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.

Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.